Semen Giacomo Casanova
Omhoog


Semen Giacomo Casanova is in Rusland geboren en is de vader van de kittens van Thaimaster. Een lieve seal point kater met bijzondere uitstraling. Hij heeft een prachtige doorkleuring en al is zijn oogkleur wat licht, het is prachtig in de donkere points.

Zijn snorharen zijn ontiegelijk lang en dat heeft hij ook door aan zijn nazaten.

Zijn grootvader is een Balinees en de stamboomlijn is terug te voeren tot de eerste geregistreerde Balinezen in de jaren 1950.

Met veel Siamese voorouders die nooit zijn "gebruikt" in de Siamezen fok en dus ook niet in de voorouders van de Thai. Daarom is zijn genenpool zo belangrijk voor de huidige Thai's in Nederland.

Omdat Balinezen (Langhaar Siamees) niet geregistreerd zijn bij de Nederlandse katten verenigingen in de Thai rasgroep, is het belangrijk dat zijn kittens getest worden op de genetische langhaar factor. Want je kunt niet aan de buitenkant zien of een kitten de langhaar factor draagt. En zolang er geen erkenning is, kun je langharige Thai's helaas niet registreren als zodanig.

Deze test kan gedaan worden bij: http://www.vgl.ucdavis.edu/services/cat/CatLongHair.php door een "Swap" van het mondslijmvlies. Dit wordt gedaan na plaatsing van de ID chip, zodat vergissing niet mogelijk is.

Omhoog

Copyright 1999-2020 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 31-12-2020