Cattery Sun-Li
Omhoog Mimi Thaimaster


We wonen in Utrecht. Mijn liefde voor dieren heb ik vanuit huis meegekregen. We hadden een hond Bas en een cyperse poes Lotje. Wanneer we hond gingen uitlaten trippelde Lotje er steevast een paar meter erachteraan wat heel komisch was om te zien. Tijdens één van mijn vakanties in Egypte maakte ik kennis met een mooie seal point Siamees. Naast haar prachtige uiterlijk was ik gecharmeerd van haar open sociale karakter.

Op dat moment had ik besloten dat het geweldig zou zijn om ons gezin te verblijden met een lieve Siamees. De fokkers destijds hadden geen kittens of ze hadden al een nieuw huis gevonden.

In de Jaarbeurs in Utrecht werd een hondenshow van allerlei hondenrassen georganiseerd. Hier maakten we kennis met het hondenras chowchow. Mijn kinderen wilde graag een hond. Mijn zoon had al een naam gedacht en zo kwam Sun-Li in ons leven. Wat een plezier hebben we met haar gehad.


De wens om ooit een siamees als huisgenoot te hebben heeft mij nooit losgelaten. Toen ik de ouderwetse Siamees zag was ik helemaal verliefd.

Ik ben op internet gaan opzoeken naar een werkgroep ouderwetse Siamezen en kwam zo terecht op de site WTSN. Ik heb contact opgenomen en ben op een wachtlijst geplaatst. Na lang wachten kreeg ik een telefoontje of ik nog belangstelling had voor een kitten. Ja ik had nog belangstelling en zo ben ik in contact gekomen met Ikram van Thaimaster Cattery. Op een zaterdag heb ik kennis mogen maken met een lief chocolate point kitten en zo is Mimi bij mij komen wonen.

Ze is een lieve sociale poes die van knuffelen houdt als ze zin heeft. Ze zit graag in de vensterbank om te kijken wat er allemaal gebeurt in de straat. Wanneer ze een andere kat ziet doet ze van alles om de aandacht van de andere kat te krijgen. Als Mimi de auto van mijn zoon hoort aankomen rent ze naar de voordeur en wil ze met hem stoeien en spelen. En als ik in de tuin aan het tuinieren ben helpt ze graag mee en rolt in het kattenkruid. Ze vindt het fijn om bij warm weer in de avond aan een lange lijn te wandelen op het grasveld achter mijn huis. Alles bij elkaar is Mimi ondernemende, nieuwsgierig en leerbaar.

Afgelopen zomer heeft de poes van mijn schoondochter hier gelogeerd. Na de vakantie werd de ze opgehaald en Mimi had het hier heel moeilijk mee, ze ging op steeds op zoek naar de logé. Dit heeft mij doen besluiten om een nestje te nemen en er dan een zelf te houden als gezelschap.

De naam voor de cattery Sun-Li verwijst naar naam die mijn zoon aan zijn hond had gegeven.
 


Via WTSN heeft mij de naam van de lilacpoint kater Spadino (Ricardo) doorgegeven. Na een kennismaking met de eigenaar en uitwisselen van gegevens hebben besloten dat hij de vader zou worden van Mimi's kittens.

Na een amoureuze date.... (Mimi & Ricardo/Spadino)


Op 29 Oktober 2022 zijn er 5 kittens geboren

Mimi Thaimaster & Spadino - Ch. Popocatepetl Ricardo

 (gereserveerd)

Mimi met kittens 2 dagen oud,  5 witte bolletjes 1 kater en 4 poesjes.


Mimi is een zorgzame moeder en de kittens doen het erg goed. De kittens groeien op in de huiskamer zodat ze aan allerlei geluiden, geuren en mensen kunnen wennen.

Mimi vindt het prima als de kittens geaaid worden.


De kittens groeien zo snel. Ze rennen door het huis, klimmen in een klimpaal en stoeien met elkaar en moeder. Het is genieten om te zien hoe goed het gaat en de gezelligheid in huis.

Onlangs zei mijn zus; je hebt nu de kat die je altijd al wilde. Ja, lang gewacht maar meer dan waard.


Vier poesjes en één kater.

De points worden steeds duidelijker......De poesjes zijn twee chocolate points en twee lilac points en de kater is ook chocolate point.

Het zijn lieve speelse ondernemende kittens, die spelende wijs hun omgeving  en elkaar aan het ontdekken zijn. Allemaal moe van het spelen.


 

Wat gaat het snel een mandje met leuke, gezellige kittens.


 

Cattery Sun-Li

Omhoog Cattery Aldonsa Cattery Anyamanii Cattery Asenka Cattery Ashra's Cattery les Bas Bavards Cattery Beauquesne Cattery Bijdorp Cattery Birraio Cattery Bisayni Cattery Bleuette Cattery Cascabel Cattery Cazzuro Cattery Chan Rak Kun Cattery Chippewa Cattery Cinekat Cattery Cinshi Cattery du Comte d’lle Cattery Diara Cattery Dignity Cattery Dolashome Due Mila Quattordici Cattery Felis Cantans Cattery Feng Shui Cattery Fluweelzacht Cattery Flynnyara Cattery Gassho Meiso Cattery Girones Cattery Guami Cattery los Guapos Cattery Hastinapura Cattery Hochterhoeve Huellas Latinas Cattery Jematori Cattery Kaatje Cattery Khang Tauping Cattery Katanaka Cattery Kitiyakara Cattery Koh Banka Cattery Kwebbels Van het Lenteklokje Cattery Liry Tom Cattery Mac Mabje Cattery Majicou Cattery Malulani Cattery v/d Mansborgh Cattery Maupi Cattery v/d Moermond Cattery Nagual Cattery Napafawi Cattery Narak Tada Cattery Nausikaä Cattery Nisma Cattery Organa Cattery Paithoon Cattery Payakaroon Cattery Popocatepetl Cattery Ramosbrasa Cattery d/l Redoute Rode Zonnehoed Cattery Rode Lotus Cattery Rosa Mundi Cattery Royaume des Ombres Cattery Sakescha Sangat Manis Cattery San Telmo Cattery Shabloel Cattery Shatazou Cattery Siam's Cat Love Cattery Singto Cattery Simsalabim Cattery Songkhlameer Cattery Sun-Li Cattery Taimana Cattery Tâo Cattery Testa la Muta Cattery Thaikiki Cattery Thaimaster Cattery Thong Kam Cattery del ThyMar Cattery Tizzunplaetje Cattery Tjen Foe Thai Cattery Tory Cattery Via Vai Cattery Vuursteenberg Cattery Wat Arun Cattery Wat Rong Khun Cattery Westerwolde Cattery Xaymni si Khram Cattery ZaWi Vesper & Audrey Abeltje Susu, Budhike & Elsie Shiva la Sorpresa Peluda Beauty & Choco Fleur en Lotje Sirikit Sie Faa Taa Sjokko & La-Wan Zanga de Cascabel

Copyright © 1999-2021 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 16-01-2023